Bli medlem i Handelsbanken IF

Handelsbanken IF är en av Sveriges största idrottsföreningar med ca 4 500 medlemmar. Vi erbjuder anställda, och tidigare anställda, i Handelsbanken olika typer av aktiviteter över hela landet för att bidra till en aktiv och stimulerande fritid i härlig gemenskap.

Våra aktiviteter spänner från träning och friluftsliv till kultur. Vi vill bidra till att alla våra kollegor ska må bra, både fysiskt och psykiskt, och då vet vi att en meningsfull fritid är en viktig faktor. Vi har 17 rikstäckande sektioner: Badminton, Basket, Cykel, Fotboll, Foto, Golf, Gymnastik, Jakt, Kultur&Samhälle, Längdskidor, löpning, Rinkbandy, Sportfiske, Squash och Tennis. Vi har även regionala HIF-sektioner: Bollklubben RG, Bollspel RV, HIF RU, HIF Uppsala och HIF Örebro.

För våra tidigare anställda som gått i pension finns tre Veteransektioner: HandelsbanksVeteranerna Stockholm, HandelsbanksVeteranerna RV och HandelsbanksVeteranerna Syd. Är du eller har du varit anställd i Handelsbanken eller något av våra dotterbolag är du mycket välkommen att ansöka om medlemsskap!

Ett medlemskap i Handelsbanken IF kostar endast 15kr/månaden.

Ansök om medlemskap

  • E-postadress Ange den e-postadress som du har hos banken