HandelsbanksVeteranerna i Stockholm

Nyheter
Evenemang
Om sektionen
Inga nyheter hittades
Inga evenemang hittades

HandelsbanksVeteranerna Stockholm är en sektion inom Handelsbankens Idrotts- och Fritidsförening (HIF) med drygt 750 medlemmar.

Sektionen bildades 1983 och har successivt utvecklats till att omfatta en stor och välorganiserad verksamhet för oss som är pensionerade från Handelsbanken.

Med ditt medlemskap följer en rad förmåner

Du kan delta i alla arrangemang och aktiviteter som HandelsbanksVeteranerna ordnar under året. Aktivitetsutbudet har en stor spännvidd alltifrån festliga opera- och teaterbesök till vanliga promenader. Vi gör även heldagsutflykter till intressanta res- och utflyktsmål. Vi turistar i egen stad – dvs besöker intressanta platser i och i närheten av Stockholm. Ett stort arrangemang är den utlandsresa som traditionellt genomförs varje år.

Vi arrangerar regelbundet boulespel och lättgympa en gång i veckan

I vårt Programblad, som utkommer med 6-7 nummer per år och skickas till din hem- eller e-postadress kan du läsa vad som är på gång och hur du anmäler dig. Vi lägger fortlöpande upp ett medlemsregister som är baserat på e-post-adresser. Med hjälp av detta kan vi förbättra och göra informationen väsentligt effektivare samtidigt som vår administration minskar.

Styrelsen
Vi har egen styrelse med ledamöter som planerar och samordnar all verksamhet.

Ordförande: Vakant

Vice ordförande: Birgitta Olsson, birgitta.e.olsson01@telia.com