HandelsbanksVeteranerna i Stockholm

Nyheter
Evenemang
Om sektionen
Inga nyheter hittades
Inga evenemang hittades

HandelsbanksVeteranerna Stockholm är en sektion inom Handelsbankens Idrotts- och Fritidsförening (HIF) med drygt 750 medlemmar.

Sektionen bildades 1983 och har successivt utvecklats till att omfatta en stor och välorganiserad verksamhet för oss som är pensionerade från Handelsbanken.

 

Du kan delta i alla arrangemang och aktiviteter som HandelsbanksVeteranerna ordnar under året. Aktivitetsutbudet har en stor spännvidd, som till exempel besök på olika utställningar, lunchkonserter på Operan eller guidade konstpromenader. Vi gör även ibland heldagsutflykter till intressanta  utflyktsmål i närheten av Stockholm. Ett återkommande arrangemang är den utlandsresa som vi brukar genomföra varje år.

Vi arrangerar regelbundet boulespel och balans- och rörlighetsträning en gång i veckan.

I vårt Programblad, som utkommer med ca 5 nummer per år och skickas till din e-postadress, kan du läsa vad som är på gång och hur du anmäler dig. Vi lägger fortlöpande upp ett medlemsregister som är baserat på e-postadresser.

 

 

Medlemskap

Om du önskar bli medlem i HandelsbanksVeteranerna i Stockholm skickar du ett mail med dina personuppgifter till Anna Lena Nordlinder, annalena.nordlinder@telia.com.

(En förutsättning för medlemskap i Veteranerna är att du är medlem i HIF). 

 

Styrelsen
Vi har egen styrelse med ledamöter som planerar och samordnar all verksamhet.

Ordförande: Per Johansson, perjoh98@outlook.com

Kassör: Sigbrit Kevesäter, sigbrit.kevesater@gmail.com

Medlemsfrågor: Anna Lena Nordlinder, annalena.nordlinder@telia.com