Tennisturnering Södergarn

29 apr

Datum: 21 augusti klockan 12-18 (vid dåligt väder kör vi 28 augusti samma tid).

Upplägget beror lite på hur många och vilka som anmäler sig men något som liknar:
vi delar upp oss i två grupper där alla möter alla i minimatcher först till 4 vunna game (tie-break till 5 vid 3 lika i game, man måste vinna med 2 poäng).

Poängräkning:

Förloraren får 0 poäng, vinnaren får 4 poäng minus motståndarens vunna game. Exempel, man vinner med 4-2 blir 2 poäng. Även om man känner att man är på väg att förlora en match lönar det sig att kämpa eftersom det gäller att minimera vinnarens poäng då poängen räknas ihop till en total när alla matcher är spelade.

Sedan när alla matcher spelats räknas poängen ihop och så kör vi en ny runda där de med flest poäng hamnar i en grupp och de med färre poäng i en annan.

Södergarn bistår med grillar och vi sköter själva grillningen för att få ner kostnaden. Jag inhandlar gott om mat som de som inte spelar för tillfället kan pyssla med och förbereda. Tänkte köpa kyckling, olika korvar (vegetariska om önskemål finns), hamburgare, fläskfilé, lax, grönsaker att grilla, halloumi, bröd, pastasallad och fransk potatissallad samt dricka. Vid allergier säg till i anmälan.

Hur anmäler man sig? – Swisha 500 kr till 1231006972 senast 31 maj. Gräns vid 16 anmälningar så först till kvarn! Dyker man upp återbetalas 400 kr (då ingår alltså banhyra, mat och bollar). Ställer man in fryser pengarna inne. Jag har fått tips om att göra såhär från andra sektioner då många brukar anmäla sig men sedan inte dyker upp och då står man där med bokad bana och mat. OBS! Krav att man är medlem i HIF för att delta!

 

Väl mött

/Daniel Langer – Tennissektionen