Vårens aktiviteter Ridsektionen

14 apr

Vårens ridaktiviteter fortsätter med lektionsridning på stor häst följande onsdagar  21/4, 28/4, 16/6 och 23/6 kl 21.00 på AP-Ridutveckling.
Vi är max 5 deltagare på dressyrpasset så det finns möjlighet att verkligen självständigt rida sin häst. Gå in på respektive datum om du vill  boka.

5, 12 och 19 maj är det kurs för nybörjare på stor häst på AP-Ridutveckling. Gå in i kalendern 5/5 för bokning. En anmälan omfattar alla tre tillfällena.

26 maj, 2 och 9 juni har vi en dressyrkurs på AP-Ridutveckling där vi först får öva på ett dressyrproggram. Sedan är det ”uppridning”.
Bokning sker i kalendern 26/5. En anmälan omfattar alla tre tillfällena.

8-9 maj helgridning på Ingevallsbo på islandshäst i Avesta med övernattning på Garpenbergs Slott. God ridvana krävs – vi rider ca 3 mil per dag. Du ska behärska alla gångarter väl.

22 maj tur på islandshäst på Ridkraft. Det är en tre timmars tur som de lovat ska vara med mycket fart. Ridvana i alla gångarter krävs. Fina islandshästar och vacker natur.

 

17 juni planeras det för Ponnytrav på Solvalla kl. 17.00, där alla kan vara med även om man inte kan rida och vi får prova på att köra på bana. Info kommer senare.

 

Turer på Djurgården och Lill Jansskogen med StockholmsKusken på vardagkvällar kommer det information om senare.